Jsme koedukovaný oddíl skautek a skautů (10-15 let) s družinou roverů (15+) a družinou vlčat a světlušek (6-10 let) Letorost, který je součástí skautského střediska Hiawatha Praha.

Přijímáme nové členky. Podrobnější návod na přihlášení v sekci přihlášení.

97. skautský oddíl Paráda a Vlčáci

Akce

Co bude | Co bylo
Dubnová oddílovka - online  [ Zpět na seznam akcí ]
Termín:  1. 4. 2020
Pro:  Paráda, Vlčáci, Rádcové, Roveři

Vloženo:  15. 2. 2020, 12:19:47
Poslední editace:  1. 4. 2020, 16:51:07

Kontaktní osoba:  Zuzka
Telefon: 
Mail: 

Komentář:
17:00 - 18:00 na netu, odkaz: http://meet.google.com/byi-eupz-czi

S sebou: paptuž, zařízení, na kterém se připojíš

Vzhledem k současné situaci proběhne schůzka online. Sejdeme se přes Google Meet (vlastní účet by neměl být potřeba, stačí se připojit na odkazu, který před zahájením dáme sem). Abychom ale rozumně komunikovali, zavedeme následující pravidla:
1. mluví jen jeden - na začátku vedoucí (vedoucí/rover/... - člověk zodpovědný za schůzku), který pak předává slovo ostatním
2. kdo nemluví, má vypnutý mikrofon. Jinak může být slyšet rušící šum, nebo rovnou ozvěna, a to nechceme.
3. nesmějeme se nikomu za otřesnou kvalitu zvuku (ani vedoucím) (hlavně ne vedoucím) (a v žádném případě se nesmějeme vedoucím se špatným připojením). Protože ne všichni máme vybavení na streamování ve fullHD kvalitě. Prostě to nějak vydržíme. Ale pokud není z tohoto důvodu někomu rozumět, můžeme požádat o zopakování.


Doufáme, že naše pomoc hořící Austrálii prospěje a vydáváme se na cestu dál. Nyní opět míříme na jiný kontinent a na druhou stranu zeměkoule. Naše cesta se už blíží ku konci, ale nyní před námi leží rozlehlá Amerika. Takže se dobře připravte, ať můžeme na první Aprílový den vyrazit!

line2.png,179kB