Jsme koedukovaný oddíl skautek a skautů (10-15 let) s družinou roverů (15+) a družinou vlčat a světlušek (6-10 let) Letorost, který je součástí skautského střediska Hiawatha Praha.

Přijímáme nové členky. Podrobnější návod na přihlášení v sekci přihlášení.

97. skautský oddíl Paráda a Vlčáci

Akce

Co bude | Co bylo
JOTI Speciál - výjimečně kvůli koronaviru  [ Zpět na seznam akcí ] Vysoká důležitost !
Termín:  3. - 5. 4. 2020
Pro:  Paráda, Vlčáci, Rádcové, Roveři

Vloženo:  19. 3. 2020, 11:00:54
Poslední editace:  2. 4. 2020, 17:00:30

Kontaktní osoba: 
Telefon: 
Mail: 

Komentář:
http://www.jotajoti.info/

"Je nás po světě více než 50 miliónů a jsme proslulí tím, že si vždy poradíme. Jsme skauti a skautky, a ani pandemie nás nerozdělí! Ukaž, že držíme spolu a připoj se od 3. do 5. 4. na JOTI speciál!"

Co potřebuješ k účasti?
- funkční počítač/mobil s připojením na internet
- ještě víc zábavy zažiješ se sluchátky a webkamerou
- chování podle skautských pravidel smajlik
- PŘIHLÁSIT SE na uvedených stránkách, pokud je ti méně než 13 let, tak potřebuješ při přihlašování dospělého
........ - k přihlášení klikni na sign up v pravém horním rohu a počkej, než se ti uprostřed stránky objeví okno (může to trvat trochu déle)
........ - pokud ještě nemáš účet, musíš se zaregistrovat. Do emailové schránky, kterou tam zadáš by ti pak měl přijít email
........ - pokud jsi se zaregistroval, ale po zadání přihlašovacích údajů se ti nic nezobrazuje, zkus jiný prohlížeč. Měli jsme takový problém s Chromem (ale někomu jinému fungoval) a změna prohlížeče to vyřešila.
........ - po přihlášení a kliknutí na "about" (možná i na něco jiného, to jsem nezkoušela) se mi pak zobrazilo okno s přihlášením na toto JOTI - přečti si podmínky, zaškrtni souhlas a potvrď. Pak by ti zase měl přijít email, že jsi přihlášen na JOTI.

line2.png,179kB