Jsme koedukovaný oddíl skautek a skautů (10-15 let) s družinou roverů (15+) a družinou vlčat a světlušek (6-10 let) Letorost, který je součástí skautského střediska Hiawatha Praha.

Přijímáme nové členky. Podrobnější návod na přihlášení v sekci přihlášení.

97. skautský oddíl Paráda a Vlčáci

Akce

Co bude | Co bylo
Pololetky na lyžích - Tanvald  [ Zpět na seznam akcí ]
Termín:  28. - 31. 1. 2016
Pro:  Paráda, Vlčáci, Rádcové, Roveři

Vloženo:  16. 6. 2015, 19:18:45
Poslední editace:  20. 1. 2016, 11:51:39

Kontaktní osoba:  Anča (hlavně na sjezdovce), Rapša
Telefon: 
Mail: 

Komentář:
Sraz: 14:30 na NB nebo 15:00 na Hlavním nádraží
S sebou: ešus a lžíce, hrníček, přezůvky, čelovku, spacák a karimatku, oblečení do chalupy a i na ven do zimy, vybavení na lyže (oblečení, rukavice, povinně i helmu, doporučuji kvůli své bezpečnosti i páteřák a brýle na lyže), hůlky, přeskáče, lyže, batůžek na pití, kartičku pojištěnce (či její kopii, platí o to víc u těch, od kterých ji nemáme z jiné akce), poplatek 400Kč + peníze na skipas a dva obědy na sjezdovce a čtvrtecní večeři.
Návrat: 16:45 na Hlavní nádraží nebo 17:30 na NB

Letos na pololetky vyrážíme do Tanvaldu v Jizerských horách a jak bylo předesláno, bude se jednat o akci spojenou s lyžováním. Lyžovat budeme v ski areálu Tanvaldský Špičák. Přikládám pod text odkaz areálu, kde si prosím zjistěte, kolik vaše dítě zaplatí za dvoudenní skipas a tyto peníze mu dejte s sebou (pokud byste nechtěli, aby dítě peníze mělo u sebe, je možné nám je na srazu svěřit). Také dítěti dejte peníze na dva obědy, které si přímo na sjezdovce nebo v jejím blízkém okolí zakoupíme (popřípadě místo peněz dítěti přibalte jídlo, které si jako oběd na sjezdovku vezme). Helmy jsou povinné. Nevyžadujeme s sebou potvrzení o seřízení lyží, avšak prosíme Vás, abyste na to i tak mysleli a my nemuseli u sjezdovky řešit problém neseřízených lyží.

http://www.skijizerky.cz/cz/zima/ceniky-a-predprodej-skipasu/tanvaldsky-spicak-274.htm

Kdo není příznivcem lyžováním, je možné na pololetkách vyrazit i na běžky, proto si je s sebou můžete také přibalit
line2.png,179kB