Jsme koedukovaný oddíl skautek a skautů (10-15 let) s družinou roverů (15+) a družinou vlčat a světlušek (6-10 let) Letorost, který je součástí skautského střediska Hiawatha Praha.

Přijímáme nové členky. Podrobnější návod na přihlášení v sekci přihlášení.

97. skautský oddíl Paráda a Vlčáci

Akce

Co bude | Co bylo
Cyklojízda roverů na tábor 2016  [ Zpět na seznam akcí ]
Termín:  29. 6. - 1. 7. 2016
Pro:  Roveři

Vloženo:  6. 5. 2016, 23:17:01
Poslední editace:  21. 6. 2016, 12:45:42

Kontaktní osoba:  Anča
Telefon: 
Mail: 

Komentář:
Sraz: 9:00 před klubovnou, středu 29.6.

S sebou: seřízené kolo, helmu, zámek na kolo, nářadí na kolo s náhradní duší a lépe i s lepením, reflexní prvky a osvětlení kola (minimálně přední světlo a červené blikačky dozadu), spacák, karimatka (popř. alumatku, nafukovačku), věci na dva dny na kolech (do deště i vedra a sportovní boty na kolo), plavky, ručník, hygienu, jídlo na dva dny (skupinky si domlouvají roveři sami mezi sebou), doporučuji také sluneční brýle a krém na opalování

Při balení na cestu myslete na to, že s tím vším celou cestu pojedete. Proto bude mnohem pohodlnější, když budete mít nosič s brašnami na něm. Kdo brašny s nosičem na kolo nemáte nebo nemáte, kde si je půjčit, vezměte si batoh, který vám bude dobře sedět na zádech a nebude příliš velký, aby překážel v jízdě. Proto bych volila batoh do 45l nejvýš.

První den nás čeká cesta z Prahy Stodůlek do Kralup nad Vltavou, kde strávíme 1.noc v Egyptském pavilonu. První den nás čeká 35 Km a pokud bude počasí přát, vykoupeme se na Kralupském koupališti.
Druhý den nás bude čekat 50km již přímo do Vědlic. Na cestu máme celý den a cílem je tábořiště, kde přespíme ve stodole nebo si postavíme podsadové stany.
Po cestě je k vidění několik zámků, které si budeme moci prohlédnout a případně se domluvit na jednom, který navštívíme.


line2.png,179kB